.

.

12 Temmuz 2012 Perşembe

TürkBaharı Platformu Manifestosu

Türkbaharı Nedir?

Türkbaharı Türkiye'nin tarihten aldığı miras, bilgi birikimi, demokratik rejimi ve devlet geleneği ile bölgesinde lider bölgesel bir ülke olarak bölgeye barış, huzur ve refahı getirmesidir.

Türkbaharı İsmi Nereden Çıktı? Neden Böyle Bir İsim Seçildi?

#Türkbaharı Platformu Nedir? Siyasi Bir Hareket Midir? Neyi Amaçlar?

#Türkbaharı platformu, milletimizin özgür iradesiyle Twitter'da dilediği her konuda yorum yapabileceği yorumlarının hiçbir sansüre takılmadan aktarabileceği toplu bir milli fikir platformudur.

#Türkbaharı platformu milletimizin hareketidir ve millet odaklıdır. Türkiye'nin gücüne inanan, bu yolda bir projesi, bir fikri olan, saygı kuralları çerçevesinde duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebileceği demokratik bir platformdur.

#Türkbaharı Platformu'nun Ülkemize ve Bölgeye Ne Gibi Faydaları Olabilir?

#Türkbaharı Platformu milletimizin iç çekişmeleri ve geçmişi bir kenara bırakarak, ortak bir ideal etrafında kenetlenerek geleceğe ve bölgenin barış, huzur ve refahı için elini milletçe taşın altına koyduğu, çözüm önerileri sunduğu demokratik bir platformdur.

#Türkbaharı Platformu sessiz yığınların sesini kitlelere duyurabilmesi için bulunmaz bir kaynaktır. Milli bir harekettir.

#Türkbaharı Platformu'nun Bu Hedefi Gerçekleştirmek İçin Ne Gibi Projeleri Bulunuyor?


#Türkbaharı Platformu milletimizi kanaat önderleriyle buluşturarak düşünce yorum ve sorularıyla demokrasi şöleni havasında pozitif beyin fırtınası oluşturmaktadır.

#Türkbaharı Platformu Twitter üzerinde kanaat önderleri (akademisyen, gazeteci, bürokrat, politikacı gibi..) ile "Twitter Röportajları" düzenleyerekTürkiye'nin ve bölgenin sorunları üzerinde milletçe fikir üreterek bir çözüm platformu oluşturmaktadır.

#Türkbaharı Platformu yakın gelecekte dünyada bir ilki gerçekleştirerek, üniversite ve belediyelerle işbirliğiyle kanaat önderleri ile milletimizi buluşturarak toplumsal bir kucaklaşmayla Twitter'da #Türkbaharı Platformu üzerinden soru ve yorum alacağı panel ve konferanslar turnesi planlamaktadır.

#Türkbaharı Platformu bölgedeki kardeşlerimizi de kucaklayarak İngilizce #Turkspring platformunu kurarak, bölgedeki kanaat önderleriyle bölge halkını kucaklaştırarak Türkiye'nin lider bölgesel bir güç olma yolunda bölge halkının ve kanaat önderlerini düşünce ve fikirlerini ve bölge halkının desteğini almaktadır. Yakın gelecekte bölge üniversitelerinde bölge kanaat önderleri ve halkının kucaklaştığı #Turkspring platformu üzerinden İngilize soru ve yorum alınacak panel ve konferanslar planlanmaktadır.

#Türkbaharı Platformu Bu Proje ve Çalışmaları Ne Zamana Kadar Sürdürecek?
#Türkbaharı Platformu Türkiye'nin bölgede lider bölgesel bir güç olarak, bölgenin birliği ve huzuru sağlanana kadar çalışmalarına ve projeler üretmeye devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder